Home Team Diensten Projecten Partners Contact
Team Diensten Projecten Partners Contact
KITARA

KITARA

Life can be so beautiful, if you have a wide vision.

Wij zijn Kitara. Vakidioten die jou helpen bij je project, in de breedste zin van het woord.

TEAM

No team, no glory

Kitara staat synoniem voor een ijzersterk team. Een team van echte, gedreven mensen die stuk voor stuk dagelijks bezig zijn met waar zij goed in zijn. Binnen Kitara bevinden zich techneuten, nerds en meedenkers, webdevelopers, tekstschrijvers en koffiemakers. Wij bundelen onze kennis en kracht om voor ieder project de juiste ondersteuning te bieden.

DIENSTEN

Kitara is jouw sidekick

Alles wat wij doen komt voort uit een gedrevenheid om voor iedere vraag de best mogelijke oplossing te vinden. Standaard pakketjes zul je bij ons dan ook niet vinden. Wij denken met je mee en ondersteunen jouw project met zorg en persoonlijke aandacht. Wij shinen op het gebied van websites, webshops, logistiek, webhosting, fotografie, tekst, social media en 3D rendering. Wij pakken jouw project aan alsof het van onszelf is, en dat zie je terug in het resultaat.

De juiste tools voor iedere job

Wij geloven in de juiste tools voor iedere job. Dat betekent dat we vaak kiezen voor bestaande, open source software. Wij kennen deze tools als onze broekzak en besparen op kosten en tijd door niet voor ieder project het wiel opnieuw uit te vinden.

PROJECTEN

Wij dromen, denken, maken en doen

Wij denken met je mee, helpen je bij je online aanwezigheid en zoeken technische en logistieke vraagstukken voor je uit. Onderstaande Very Important Clients hebben wij voorzien van onze technische en mentale support.

PARTNERS

Fijn dat we niet alleen zijn

Het team van Kitara werkt samen met een aantal fijne, betrouwbare partners op het gebied van online, webhosting, ecommerce en logistiek. Samen zetten we sterke concepten neer met stevige tools die hun werking al bewezen hebben.

CONTACT

Team up!

Je bent van harte welkom voor een latte bij ons favo tentje Monsieur Paul in Maassluis. Heb je daar geen zin in, dan kun je ook gewoon met ons bellen, mailen, appen of facetimen.

Bellen en appen: +31 6 24489600
Mailen: info@kitara.nl

Betalen: NL20RABO0167984489
KvK Rotterdam 54076447

Gooi ons een berichtje